(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ZELNÁ POLÉVKA
Potřebné ingredience
1KG KYSANÉHO ZELÍ 200G DEBRECÍNSKÉ KLOBÁSY 100G SLANINY 2 CIBULE 3DL KYSANÉ SMETANY 1LŽÍCE HLADKÉ MOUKY SŮL 1LŽIŠKA PAPRIKY 1L VODY
Postup přípravy
ZELÍ POKRÁJÍME A UVAŘÍME V OSOLENÉ VODĚ SPOLU S NAKRÁJENOU CIBULÍ.zVLÁŠT´ V PÁNVI ROZŠKVAŘÍME SLANINU NAKRÁJENOU NA KOSTIČKY,VMÍCHÁME PAPRIKU A HNED SPOLU S KLOBÁSOU NAKRÁJENOU NA KOSTIČKY JI PŘIDÁME K ZELÍ.pODLE POTŘEBY ZŘEDÍME JEŠTĚ VODOU.
AŽ JE ZELÍ MĚKKÉ POLÉVKU ZAHUSTÍME MOKOU ROZKVEDLANOU SE SMETANOU A JEŠTĚ KRÁTCE POVAŘÍME.
PODLE CHUTI DOSÍLME ,PŘÍPADNĚ DOKOŘENÍME.
AŽ JE ZELÍ MĚKKÉ POLÉVKU ZAHUSTÍME MOKOU ROZKVEDLANOU SE SMETANOU A JEŠTĚ KRÁTCE POVAŘÍME.
PODLE CHUTI DOSÍLME ,PŘÍPADNĚ DOKOŘENÍME.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé